fbpx

DESPRE NOI

Stimați parteneri,
Bine ați venit pe pagina de internet a companiei WeHost!

Dacă vă aflați aici înseamnă că sunteți, la fel ca și noi, pasionați de excelență și de valoare. Dincolo de a fi o simplă prezentare, acesta este, înainte de orice, angajamentul nostru față de dumneavoastră.

Începând cu anul 2000, compania noastră – înființată în Vestul României, la Oradea, oferă partenerilor săi calitate și siguranță, rapiditate dar și profesionalism. Echipa noastră are o experiență cumulată de mai multe decenii în tot ceea ce înseamnă soluții reale de IT&C pentru companii din toată țara și din domenii extrem de variate.

În această eră digitală – care este abia la începuturi, noi vă oferim, prin serviciile noastre, libertatea de a vă concentra asupra esenței afacerii dumneavoastră, lăsând echipa noastră de experți să se ocupe de partea extrem de importantă de IT&C. Veți putea astfel aloca timpul și resursele necesare pentru domeniul dumneavoastră de expertiză și pentru clienții dumneavoastră, fără nicio grijă.

Garantăm de asemenea că vom fi mereu la dispoziția dumneavoastră pentru că am ales să lucrăm pentru un număr limitat de clienți, astfel încât să putem dedica tot timpul necesar fiecăruia dintre ei.

În anul 2019 compania noastră a realizat investiții de 2.000.000 de Lei în tehnologie de ultimă generație: servere și echipamente de stocare Fujitsu-Siemens, soluții de routare SOPHOS, soluții de switching Barracuda și soluții UPS EATON. Avem astfel încrederea de a vă invita să deveniți clienții noștri și de a avea în noi adevărați parteneri pentru dezvoltarea mai ușoară a afacerii dumneavoastră.

Succesul colaborării cu dumneavoastră stă la baza reputației companiei și a echipei noastre. Așteptăm cu mult interes să vă cunoaștem și să vă sprijinim.